Skip to content

ДАТУМ

март 7, 2011

Категории

Oдржана осумнаесетта редовна (XVIII) Седница на Советот за развој на Источниот плански регион

На 07 март 2011 година одржана е осумнаесетта редовна (XVIII) Седница на Советот за развој на Источниот  плански регион. На дневен ред беше:

1. Усвојување на записникот од XVII-тата Седница на Советот за развој на Источен плански регион;
2. Усвојување на “Физибилити Студијта  за изградба на мини акумулација на река Косевичка”; 
3. Разгледување на Завршната Сметка на Центарот за развој на Источниот  плански регион за 2010 година;
4. Разгледување на Предлог – Годишниот Акционен план за 2011 година,  за спроведување на Програмата за развој на Источниот (Брегалнички) плански регион 2009-2013;
5. Разно.
{module [373]}{loadmodule related}
 

Споделeте:

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy