Skip to content

ДАТУМ

март 23, 2015

Категории

Одржана XIV (четиринаесеттата) седница на Советот за развој на Источен плански регион

Советот за развој на Источен плански регион на ден 13.03.2015 година, во општина Виница, ја одржа својата XIV (четиринаесеттата) седница.

На седницата како позначајни точки по кои се расправаше беа:

  • Годишниот Извештај за работењето на Центарот за развој на Источен плански регион за 2014 година;
  • Завршните сметки на Центарот за развој на Источен плански регион за 2014 година;
  • Информација за спроведувањето на Проектот Управување со речниот слив на река Брегалница;
  • Информација за распишување на повик за мали инфраструктурни проекти за општините од ИПР преку Програмата за зачувување на природата во Македонија;

  

 

 

Споделeте:

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy