Skip to content

Одржана (XXVII) Дваесет и седма Седница на Советот за развој на Источен плански регион

ДАТУМ

октомври 5, 2016

Категории

Советот за развој на Источен плански регион на ден 23.09.2016година(петок) во општина Виница, Рибник Слив, ја одржа својата(XXVII) Дваесет и седма Седница. На седницата позначајни точкипо коисе расправаше беа:

  1. Избор на Раководител на Центарот за развој на Источен плански регион;
  2. Одлука за преотстапување на изграден објект ,,Локален пат од локален пат с.Врсаково – с.Судик до с.Д.Трогерци”;
  3. Информација за тековни проекти.

Споделeте:

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy