Skip to content

ДАТУМ

август 6, 2021

Категории

Дваесет и првата Седница на Советот за развој на Источен плански регион

На ден 31.03.2021 година и 26.04.2021 годинаонлајн на виртуелната платформа ZOOMсе одржа дваесет и првата Седница на Советот за развој на Источен плански регион.

Преземете Записник и Одлука.

Споделeте:

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy