Skip to content

Category: Регионални форуми

Одржана Прва форумска сесија во Источен плански регион

Одржана Прва форумска сесија во Источен плански регион

Денес се одржа Првата регионална форумска сесија во Хотел Изгрев – Штип, за избор на приоритетни области за регионални проекти, кои би биле аплицирани за финансирање од Програмата за рамномерен
Прочитајте повеќе

Одржана Втора регионална форумска сесија

На 26 декември 2022 година (понеделник) се одржа втората регионална форумска сесија во Хотел Изгрев – Штип, за избор на приоритетни предлог проекти на Источниот плански регион, кои би биле
Прочитајте повеќе

Одржана Прва регионална форумска сесија

На 11 ноември 2022 година (петок) се одржа првата регионална форумска сесија во Хотел Изгрев – Штип, за избор на приоритетни и комплементарни области за проекти кои би биле финансирани
Прочитајте повеќе

Прва регионална форумска сесија

Центарот за развој на Источен плански регион во рамки на „Регионалните консултации – форуми“ организирани и спроведени од страна на Бирото за регионален развој – Министерството за локална самоуправа, започнува
Прочитајте повеќе

Втора форумска сесија

Поради состојбата со КОВИД 19 пандемијата и големиот број на новозаразени во Источниот плански регион, беше донесена одлука и Втората форумска сесија да се реализира со спроведување на електронски прашалник,
Прочитајте повеќе

Прва Форумска сесија

Поради наглото проширување на COVID-19 пандемијата и големиот број на новозаразени во Источниот плански регион, беше донесена одлука Првата форумска сесија да се реализира со спроведување на електронски прашалник во
Прочитајте повеќе