Skip to content

ДАТУМ

ноември 1, 2010

Категории

Регионална ТВ мрежа во Источниот и Југоисточниот плански регион

На 15 септември 2010 година (среда), се оддржа работен состанок во просториите на факултетот за Информатика на Универзитетот “Гоце Делчев”- Штип. Состанокот беше во организација на ГТЗ- Канцеларијата во Штип, а од страна на Центарот за развоју на Источниот плански регион присуствуваше Раководителот Г-ѓа Драгица Здравева.На состанокот се дефинираа насоките за спроведување на проектот „Регионална ТВ мрежа во Источниот  и Југоисточниот плански регион”. Прокектот се имплементира во координација со Центрите за развој на Источен и Југоисточен плански регион, медиумите од двата региона и  со  финансиска поддршка од ГТЗ РЕД Програмата за регионален економски развој  во Р. Македонија.
 

Споделeте:

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy