Skip to content

Јавна расправа за нацрт Извештај за стратегиска оцена на животната средина на “Стратегија за развој на туризмот во Источен плански регион со акционен план (2015-2024)”

ДАТУМ

ноември 12, 2015

Категории

Преземете Покана и Агенда за оваа јавна расправа.
– кликни на овој линк за Покана
– кликни на овој линк за Агенда
 

Споделeте:

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy