Skip to content

Зборник со добри практики за рамномерен регионален развој во источен регион

ДАТУМ

октомври 21, 2019

Категории

Го објавувавме Зборникот со добри практики за рамномерен регионален развој на источен регион кој произлезе од Меѓународната конференција „Добри практики за регионален развој во источен регион“ која се одржа во Штип од 12-15 септември 2019 г. во мултимедијалниот центар „Киро Глигоров“. Зборникот преземете го тука или кликнете на сликата од оваа објава.

Овој Зборник е изработен од страна на Центарот за развој на Источен плански регион во рамки на проектот „Одржлив и инклузивен рамномерен регионален развој“ кој е финансиран од страна на Министерството за локална самоуправа (МЛС) и Швајцарската агенција за развој и соработка (СДЦ). За содржината на Зборникот е единствено одговорен Центарот за развој на Источен плански регион и истиотне ги одразува ставовите на МЛС и СДЦ.

Повеќе информации за зборникот:

 • Публикација: Зборниксо добри практики за рамномерен регионален развој во Источен регион
 • Меѓународна Конференција:„Добри практики за регионален развој во Источен регион“
 • Организирана во рамки на проектот: „Одржлив и инклузивен рамномерен регионален развој“
 • Место на одржување:Мултимедијален Центар „Киро Глигоров“ – Штип
 • Времетраење: 12 – 13 Септември 2019 година
 • Организатор: Центар за развој на Источен плански регион – Штип
 • Подготвил: Еуро Виста КонсалтингДОО – Струмица
 • Учесници: Центри за развој на планските региони, Општини, Јавни Комунални Претпријатија,
 • Граѓански организации, МСП и претприемачи, Организации за поддршка на МСП, Министерства,
 • Агенции и институции на национално ниво, Експерти од земјата и странство, Донаторски
 • организации

Споделeте:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

I accept the Privacy Policy