Skip to content

Обука за Управување со проекти (проектен менаџмент) и развој за МСП од проектот “Прекугранично бизнис вмрежување за оддржлив раст”

ДАТУМ

јануари 25, 2012

Категории

altЦентарот за развој на Источен плански регион – Штип, во рамките на проектот “Прекугранично бизнис вмрежување за оддржлив раст” 2007CB16IPO007-2009-1-12, проект финансиран од страна на Европската унија, IPA Cross-Border Programme CCI Number 2007CB16IPO007, и истиот се импелментира на територија на Источниот плански регион во Р. Македонија и Областа Благоевград од Р.Бугарија од 17-18 Јануари, 2012 година, во хотел “Центро бизнис”, Виница одржа:

 
Обука за Управување со проекти (проектен менаџмент) и развој за МСП
 alt
Основна цел на обуката беше стекнување на основни познавања во областа на проектниот менаџмент и развојот на проекти.  На обуката присуствуваа претставници од малите и средни претпријатија од Источниот плански регион, како и претставници од партнерот на овој проект, Здружение Бизнис Информативен и Консултантски Центар – Сандански, Р. Бугарија. 
 

Споделeте:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

I accept the Privacy Policy