Skip to content

ДАТУМ

јуни 3, 2014

Категории

Соопштение за јавен увид по Извештајот за стратегиска оцена за ж.средина за Регионалниот план за отпад

Соопштение за јавен увид по Извештајот за стратегиска оцена на животната средина по Нацрт-Регионалниот план за управување со отпад за Источен плански регион.

 

Споделeте:

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy