Skip to content

ДАТУМ

август 29, 2014

Категории

Одржан работен состанок за проектот „Програма за зачувување на природата во Македонија“

На 27.08.2014 година во просториите на Центарот за развој на Источен плански регион се одржа работен состанок помеѓу претставниците на партнерите во проектот Helvetas Swiss Intercooperationод Берн, Швајцарија, Фармахем од Скопје и Центарот за развој на Источен плански регион.

На работниот состанок беше претставен новиот тим лидер од Helvetas Swiss Intercooperation Д-р Zora L. Urechкоја од средината на месец октомври 2014 година ќе го замени досегашниот тимлидер г-дин Thomas Stadtmüller кој заминува во пензија.

На д-р Zora L. Urech,  од страна на Раководителот    беше претставен Центарот за развој на Источен плански регион, неговата организација и тим,  како и улогата во Проектот. Исто така беа претставени и резултатите постигнати во досегашниот период  во спроведувањето на проектот.

На состанокот се разговараше и за активности кои што треба да се преземат  за реализација на планираните проектни активности до крајот на тековната година како и за активностите во идниот период.

{gallery}novosti/2014.08.29_2:::0:0{/gallery}

Споделeте:

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy