Skip to content

ДАТУМ

декември 28, 2014

Категории

Спроведување на Стратегиска оцена по Програмата за развој на Источниот плански регион 2015-2019 година

Почитувани,

Врз основа на член 65 (6) од Законот за животна средина (сл.весник на РМ бр.53/05,81/05, 24/07, 159/08, 48/10, 124/10 и 51/11) Центарот за развој на Источниот плански регион отпочна постапка за спроведување на Стратегиска оцена по Стратешкиот плански документ „Програмата за развој на Источниот плански регион 2015-2019“ година.

За таа цел ги изготвивме следните документи:

Споделeте:

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy