Skip to content

ДАТУМ

февруари 16, 2021

Категории

Јавни повици за поддршка на туристичкиот сектор од Министерство за економија

Министерството за економија врз основа на Програмата за развој на туризмот во 20121 година објави јавни повици за поддршка на туристичкиот сектор.

  • Јавен повик за субвенции за дигитализација на туристичко/угостителскиот сектор  – ЛИНК
  • Јавен повик за финансиска поддршка на aктивен туризам – ЛИНК
  • Јавен повик за субвенции за туристички цели на селски домаќинства – ЛИНК

Споделeте:

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy