Skip to content

ДАТУМ

јули 9, 2021

Категории

Одржана завршна конференција во општина Гоце Делчев по проектот „Нашето заедничко минато – патека за заедничка иднина“

Центарот за развој на Источен плански регион на 09.07.2021 година присуствуваше на завршната конференција по проектот „Нашето заедничко минато – патека за заедничка иднина“ која се одржа во малата сала во Домот на културата во општина Гоце Делчев, Р. Бугарија. На завршната прес конференција присуствуваа претставници од проектниот тим, општина Гоце Делчев, медиуми, претставници од други културни институции, како и останати присутни граѓани. На завршната прес конференција беа претставени реализираните активности со проектот, резултатите од спроведените обуки и работилници, како и инфраструктурните активности кои се реализираа во двата прекугранични региони. Проектот „Нашето заедничко минато – патека за заедничка иднина“ е кофинансиран од Европската Унија во рамките на ИНТЕРРЕГ ИПА Програмата за прекугранична соработка Бугарија – С. Македонија, се реализираше во период од 24 месеци, со вкупен буџет од околу 560.000 евра.

Галерија

Споделeте:

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy