Skip to content

ДАТУМ

октомври 4, 2021

Категории

Инфо средба во врска со претстојниот саем за социјално претприемништво во Источен плански регион

Центарот за развој на Источен плански регион како регионална точка за поддршка на социјални претпријатија, проект поддржан од страна на ЕУ, организира средба со заинтересираните страни од регионот за запознавање со идните активности. Во периодот што следува Центарот за развој на Источен плански регион ќе организира серија на обуки и семинари поврзани со социјално претприемништво, саеми за промовирање на социјални претпријатија, како и ќе спроведе грантова шема за организации / институции кои што работат во полето на социјална политика. На инфо средбата присуствува и г-а Барбара Садовска, тим лидер на проектот, како и претставници од локалните самоуправи и јавни институции од регионот.

Галерија

Споделeте:

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy