Skip to content

Tag: мултимедијален

Отпочнува расчистувањето на теренот за изградба на Мултимедијалниот центар во Штип

На III (третиот)повик за Прекугранична соработка помеѓу Република Бугарија и Република Македонија, Центарот за развој на Источен плански регион како водечки партнер и општина Гоце Делчев, с. Брезница како партнер 
Прочитајте повеќе

CORRIGENDUM NO. 1 TO THE TENDER DOSSIER FOR CONSTRUCTION OF MULTIMEDIA CENTRE SHTIP

Please find enclosed the CORRIGENDUM No. 1 to the TENDER DOSSIER FOR Construction of multimedia centre Shtip, published on 21 May 2014, with our ref.: 0205-136, 2007CB16IPO007-2012-3-79/04 on the following link.
Прочитајте повеќе