Skip to content

ДАТУМ

јануари 24, 2012

Категории

Прес-конференција за проектот „Прекугранично бизнис вмрежување за оддржлив раст“

 altЦентарот за Развој на Источен Плански Регион – Штип, на 09 Ноември, 2011 година, во хотел “ОАЗА”, Штип ја одржа првата прес-конференција за проектот:  

„Прекугранично бизнис вмрежување за оддржлив раст“, 2007CB16IPO007-2009-1-12, проект финансиран од ИПА, Програма за прекугранична соработка помеѓу Република Бугарија и Република Македонија 2007-2013, CCI Number 2007CB16IPO007.
Целта на прес-конференцијата беше да се претстават целите како и активностите кои ќе бидат спроведени во рамките на проектот.  
На прес-конференцијата присуствуваа и претставници од Здружението Бизнис Информативен и Консултантски Центар – Сандански, Р. Бугарија, партнери во овој проект. 
 

Споделeте:

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy