Skip to content

Обука за Управување со проекти (проектен менаџмент) и развој за институциите кои нудат поддршка на бизнис секторот и локалните власти од проектот “Прекугранично бизнис вмрежување за оддржлив раст”

ДАТУМ

јануари 25, 2012

Категории

altЦентарот за развој на Источен плански регионШтип, во рамките на проектот “Прекугранично бизнис вмрежување за оддржлив раст 2007CB16IPO007-20091-12, проект финансиран од страна на Европската унија, IPA Cross-Border Programme CCI Number 2007CB16IPO007, и се импелментира на територија на Источниот плански регион во Р. Македонија и Областа Благоевград од Р.Бугарија на 09-10 Декември, 2011 година, во хотел Изгрев, Штип одржа

Обука за Управување со проекти (проектен менаџмент) и развојalt

Основна цел на обуката беше стекнување на основни познавања во областа на проектниот менаџмент и развојот на проекти.  На обуката присуствуваа претставници од општините во склоп на Источниот плански регион, невладиниот сектор, институциите кои нудат поддршка на бизнис секторот од Источниот плански регион, како и претставници од партнерот на овој проект, Здружение Бизнис Информативен и Консултантски Центар – Сандански, Р. Бугарија.

Споделeте:

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy