Skip to content

Month: март 2016

Отворен повик за учество во ВТОРА ШКОЛА ЗА ИНОВАЦИИ И ПРЕТПРИЕМНИШТВО

локација:    Кочани, хотел „Але-Дар“ датум:         30 март - 03 април, 2016 Центарот за развој на Источен плански регион преку проектот „Формирање на Бизнис Центар за поддршка и консултативни услуги за
Прочитајте повеќе

Се оддржа првата Школа за иновации и претприемништво во источниот регион

Во насока на зајакнување на претприемничката мисла и претприемничките дела кај жителите на Источниот плански регион, особено кај младите лица, во периодот од 14 - 18 Март 2016 година во
Прочитајте повеќе

Одржана (XXII) Дваесет и втора Седница на Советот за развој на Источен плански регион

Советот за развој на Источен плански регион на ден 25.02.2016година (четврток) во општина Карбинци, ја одржа својата (XXII) Дваесет и втора Седница. На седницата позначајни точки по кои се расправаше
Прочитајте повеќе

Отворен повик за учество во Школа за иновации и претприемништво

локација:    Делчево, хотел „Македонија“ датум:         14 - 18 март, 2016 Центарот за развој на Источен плански регион преку проектот „Формирање на Бизнис Центар за поддршка и консултативни услуги за мали
Прочитајте повеќе

Седми информативен настан за бизнис заедницата на тема „Менаџерски вештини за раст на мали и средни претпријатија“

Бизнис центарот за поддршка и консултативни услуги за мали и средни претпријатија во Источен плански регион,кој има за цел зголемување на конкурентноста преку поддршка на малите и средни претпријатија и
Прочитајте повеќе

Шести информативен настан за бизнис заедницата на тема Проекти за МСП во рамки на Програмата ХОРИЗОН 2020

Со цел приближување до релевантни информации кои ќе овозможат раст на приватниот сектор во Источниот плански регион, Бизнис Центарот за поддршка и консултативни услуги за мали и средни претпријатија во
Прочитајте повеќе