Skip to content

Month: октомври 2016

Eднодневна обука во рамки на проектот „Бизнис Центар – „Клик“ поблиску до вашиот бизнис“

На 12-ти октомври, 2016 година, во DROP – лабораторија при Универзитетот „Гоце Делчев“- Штип  во Кампус 2, се оддржа еднодневна обука во рамки на проектот „Бизнис Центар - „Клик“ поблиску до вашиот
Прочитајте повеќе

Одржана (XXVII) Дваесет и седма Седница на Советот за развој на Источен плански регион

Советот за развој на Источен плански регион на ден 23.09.2016година(петок) во општина Виница, Рибник Слив, ја одржа својата(XXVII) Дваесет и седма Седница. На седницата позначајни точкипо коисе расправаше беа: Избор
Прочитајте повеќе