Skip to content

ДАТУМ

јуни 30, 2021

Категории

,

Одржана (XXII) Дваесет и втора Седница на Советот за развој на Источен плански регион

Советот за развој на Источен плански регион на ден 02.06.2021 година во општина Штип, ја одржа својата (XXII) Дваесет и втора Седница. На седницата:
  • Се презентираа можностите за развој на ски туризам на Царев Врв, и се донесе Одлука за назначување на координатор на активностите за развој на ски туризмот и изградба на ски центар Царев Врв – Осоговски планини;
  • Се донесе Одлука за кофинансирање на работата на Центарот за развој на Источен плански регион;
Се донесе Одлука за преотстапување на реконструираниот и адаптиран објект ,,Мултикултурен Центар во Кочани“.  

Споделeте:

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy