Skip to content

ДАТУМ

март 15, 2022

Категории

Паметна специјализација

Прва од серија планирани настани, обуки и работилници беше организирана на 15.03.2022 година во Хотел Изграв Штип на тема: Паметна Специјализација (Smart Specialization). Оваа работилница беше наменета и зедоа учество претставници јавниот, приватниот, граѓанскиот и академскиот сектор од Источниот регион. На работилницата за презентација на темите беа користени ПП презентации, аудио визуелни материјали и видеа, низ кои беа претставени терминот на паметна специјализација и нејзината релевантност кон креирање на политиките за економски развој како и кои се чекорите за изработка на стратегија за паметна специјализација на национално ниво.

Галерија

Споделeте:

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy