Skip to content

ДАТУМ

ноември 17, 2022

Категории

Видливост на регионални проекти

На ден 17.11.2022 година во х.Изгрев се оддржа работилница/ обука за ефективно комуницирање и подигање на видливоста на регионалните проекти на која учество земаа претставници од општините, невладиниот и бизнис сектор. Целта на обуката беше да се подобрат вештините на лицата во однос на промоција и видливост на проектите кои ги реализираат – координираат проекти од регионален карактер.

Галерија

Споделeте:

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy