Skip to content

Month: декември 2022

Одржана Втора регионална форумска сесија

На 26 декември 2022 година (понеделник) се одржа втората регионална форумска сесија во Хотел Изгрев – Штип, за избор на приоритетни предлог проекти на Источниот плански регион, кои би биле
Прочитајте повеќе

Одржана Втора регионална форумска сесија

На 26 декември 2022 година (понеделник) се одржа втората регионална форумска сесија во Хотел Изгрев – Штип, за избор на приоритетни предлог проекти на Источниот плански регион, кои би биле
Прочитајте повеќе

Одржана VIII (Осма) Седница на Советот за развој на Источен плански регион

Советот за развој на Источен плански регион, на ден 20.12.2022 година, онлајн на виртуелната платформа ZOOM, ја одржа VIII (Осмата) Седница. На Осмата Седница на членовите на Советот од страна
Прочитајте повеќе

Потпишан договорот за „Реконструкција и адаптација на Дом за стари лица, Берово 4-та ламела, општина Берово”

Денес се потпиша Договорот за „Реконструкција и адаптација на Дом за стари лица, Берово 4-та ламела, општина Берово”, финансиски поддржан од Министерство за локална самоуправа, Швајцарската агенција за развој и
Прочитајте повеќе